На Харківщині хочуть знести маленького Леніна (ФОТО)

Активісти просять демонтувати об'єкти в селі Троїцьке

У Харківській області активісти просять демонтувати два об'єкти. Про це повідомили декоммунізатори у себе в соцмережах.

Відзначається, що пам'ятник маленькому вождю революції Володимиру Леніну стоїть в селищі Троїцьке (колишній Більшовик) укрупненого Лозівського району (колишнього Першотравневого району). У п'ятницю, 19 березня, співзасновник проєкту "Декомунізація. Україна" Вадим Поздняков звернувся в об'єднану територіальну громаду з проханням про демонтаж пам'ятника, оскільки він порушує закон про декомунізацію.

myVWBRVSq9hVMUuV3YQofZZJv.jpg

Також в селі Троїцьке стоїть велика фігура чоловіка з серпом та молотом перед Будинком культури. "Направили звернення з вимогою негайного демонтажу. У разі відмови - будуть діяти невідомі патріоти ", - написали декомунізатори.

4r_TINmIOWjw0gnyCq7CVhk2g.jpg

Нагадаємо, в Україні люди продовжують скаржитися на обслуговування не українською мовою. Найбільше скарг надійшло з Київської, Львівської та Харківської областей.




Елена

22 березня 2021, 08:52

И когда вы уже начнете отстраивать страну, гребаные активисты. Вы у всех уже в печенках сидите. Сделайте что- нибудь полезное, ломать - не строить. а если так руки чешутся, то демонтируйте недостройки и разрушенные строения, их полно по стране.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися