У Харкові увімкнули нову камеру для фіксації перевищення швидкості: відома адреса

Це вже п'ята ділянка у Харкові, де патрульні вимірюватимуть швидкість спеціальним приладом поряд з камерами автоматичної фіксації порушень ПДД

З 22 березня по всій Україні патрульна поліція запровадила 60 нових ділянок, на яких патрульні фіксуватимуть перевищення швидкості спеціальним приладом TruCAM. Відповідне повідомлення опублікував у своєму Facebook перший заступник департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький з посиланням на офіційний сайт Патрульної поліції.

Одну з нових ділянок додали і у Харкові. Патрульні з TruCAM стоятимуть на проспекті Льва Ландау.

У Харкові це вже буде п'ята ділянка з вимірюванням швидкості у такий спосіб. Наразі діють радари на проспекті Гагаріна, на Білгородському шосе (заїзд та виїзд з міста), на Московському проспекті та на вулиці Полтавський шлях.

picture

У повідомленні йдеться про те, що про використання приладів вимірювання швидкості обов'язково повідомлятимуть  відповідні дорожні знаки, а у місцях фіксації порушень приладами TruCAM стоятиме службовий автомобіль з увімкненими синіми проблисковими маячками.

"Нагадаю, що мобільні прилади TruCAM патрульні використовують поряд з камерами автоматичної фіксації. Адже більша ефективність у контролі за швидкістю руху досягається тільки у поєднанні методів вимірювання", - розповів Олексій Білошицький.

За його словами, нові ділянки для встановлення приладів були визначені на підставі проведеного аналізу аварійності з причин саме перевищення швидкості руху.

Всього на дорогах України відтепер працюватиме 117 приладів TruCAM, а вимірювання здійснюватимуть на 309 ділянках.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що у Харкові встановлені камери, які фіксують порушення ПДД. Вони записують номер, колір та тип автомобіля-порушника. Перші камери встановили на Велозаводському мосту та на проспекті Науки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися