Харків'янам розповіли, коли в місті відключать опалення та що буде з тарифами

У Харкові опалювальний сезон закінчиться у квітні

У Харкові опалювальний сезон 2020/2021 скоріше за все закінчиться 15 квітня. Про це на брифінгу 25 березня сказав генеральний директор КП "Харківські теплові мережі" Василь Скопенко, передає кореспондент МГ "Об'єктив".

"Завершення опалювального сезону планується 15 числа. Якщо через погодні умови будуть якісь зміни, в будь-якому випадку про це будуть люди повідомлені", - сказав Скопенко.

Також він зазначив, що тариф на опалювальний період 2020-2021 залишиться на колишньому рівні 2019 року. Крім цього на публікації в ЗМІ та соцмережах про нібито неправильні суми в платіжках Скопенко назвав провокаціями та "вкиданнями". При цьому він не вважає, що "вкидання" спрямовані на нього особисто та не пов'язує зі своїм призначенням на посаду.

"На жаль, всі ці провокації мають характер полити брудом "Харківські теплові мережі". Я політикою не займаюся, я займаюся виключно господарською діяльністю. Чи не пов'язую з моїм призначенням. Не думаю, що це така посада, щоб хтось цього заздрив. Стільки працюємо і така кількість негативу... Треба певний характер мати, щоб таке витримати", - сказав він.

Нагадаємо, харківський журналіст Олексій Басакін повідомив, що в березні 2021 року харків'яни отримали платіжки за опалення, в яких, всупереч обіцянкам секретаря Харківської міськради Ігоря Терехова, значно підвищилася вартість послуг. За його словами, в лютому 2021 року харків'яни вже отримали платіжки за опалення, в яких, всупереч обіцянкам Терехова, зросла вартість послуг. Однак після скандалу лютневі платіжки перерахували, трохи знизивши підсумкову суму.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися