НАЗК перевірить Терехова та його сина на корупційні схеми (ВІДЕО)

У Харкові підприємство сина Терехова виграло 80% тендерів на ремонт житлових будинків

Депутат харківської міськради Аліна Мустафаєва направила запит до Національного агентства з питань запобігання корупції стосовно можливих корупційних дій в.о. мера Харкова Ігоря Терехова та його сина Миколи Терехова. Відповідний пост вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

Мустафаєва заявила, що в Харкові жителі 9 з 10 будинків скаржаться, мовляв, в останні 10-15 років не було ніяких ремонтів, хоча з бюджету міста на це виділяли гроші. За її словами, 80% всіх відповідних тендерів виграло комунальне "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" та саме ця компанія повинна була виконати всі необхідні ремонтні роботи. Цікаво те, що за словами чиновниці, до березня 2020 року керівником цього комунального підприємства був Микола Ігоревич Терехов - син нинішнього в.о. міського голови Ігоря Терехова. Її слова підтверджує і декларація Миколи, яку опублікували 13 березня 2020 року відразу після його звільнення із зазначеного КП.

"Конкретно цій людині нам треба поставити запитання: шановний Миколо Ігоревичу, куди ж поділися гроші?.. Давайте задумаємся, чи дійсно це людина, яка завжди декларує, що його цікавить Харків і харків’яни, що він успішний і на благо всім нам? Адже складається така картинка і враження, що все для блага сім’ї Терехова, але аж ніяк не харків’янам", - зазначила Мустафаєва.

Нагадаємо, Харківський журналіст Олексій Басакін повідомив, що в березні 2021 року харків'яни отримали платіжки за опалення, в яких, всупереч обіцянкам секретаря Харківської міськради Ігоря Терехова, значно підвищилася вартість послуг.





Активист

27 березня 2021, 14:02

На фото девушка очень сильно похожая на т.н.плечевую т.е.ту что на трассе в районе авторынка Лоск обслуживала и ублажала водителей дальнобойщиков. Потом она вроде пристроилась к какой то фирме и занималась с ней аферами. Короче девка не пропадет.

Елена

27 березня 2021, 12:26

Удачи!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися