Мама Терехова отримала цілий шматок Харкова: Сімейна клініка

У Харкові НАЗК має перевірити Терехова та його маму на корупційні схеми

На останньому засіданні Харківської міської ради депутати проголосували за виділення земельної ділянки під будівництво черговий лікарні "ОН Клінік". Про це повідомила у своєму Facebook депутат Харківської міської ради від фракції "Слуги народу" Аліна Мустафаєва.

За її словами, мама Ігоря Олександровича Терехова володіє клініками "ОН Клінік", а на минулій сесії під соусами бійок, людьми з "Нацкорпусу" протягом чотирьох годин під чергову клініку сім'ї Терехових виділили землю. Мустафаєва направила депутатський запит до Національного агентства з питань запобігання корупції для розслідування правомірності прийнятого рішення.

Відомо, що "ВІН Клінік" - мережа медичних клінік у Харкові, Миколаєві, Одесі, Сумах, Маріуполі, Дніпрі та Ужгороді. У всіх цих закладах співзасновником є колишня дружина Терехова Олена Винник. У ТОВ "ОН Лаб" - значиться засновником мама чиновника Вікторія Терехова.

Нагадаємо, до цього Мустафаєва направила запит щодо можливих корупційних дій в.о. мера Харкова Ігоря Терехова та його сина Миколи Терехова. За її словами, 80% всіх тендерів на ремонт житлових будинків виграло комунальне підприємство "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" і саме ця компанія повинна була виконати всі необхідні ремонтні роботи.




ВИктор

29 березня 2021, 13:49

Добкин прав=- Терехова нудно проверять и проверять и мать и его сына.Не может мер в Харьове упеческом не быть коррупционером.

Анекдот

28 березня 2021, 15:40

-- Пап, а что ты делал, чтобы я получился? -- #* твою мать, Игорёк!

Тата

28 березня 2021, 14:45

А чем плохо, если в Харькове будет построена еще одна современная клиника ? Мустафаевой все неймется, наверно чего-то добивается от властей? Я лично и мои знакомые довольны обслуживанием в современных клиниках , приятно зайти и обследоваться на современном оборудовании , где тебя внимательно выслушают, и тому подобное......

харків'янин

28 березня 2021, 11:34

один крадій сдох, інший заступив його місце..., а мешканці Харкова продовжують його вважати "ефективним" менеджером.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися