У Люботині інспектор патрульної поліції представився водію інопланетянином та запропонував понюхати шкарпетки

На прохання представитися та назвати причину зупинки, інспектор назвав водія дурнем, заявив, що закохався у нього та запропонував понюхати свої шкарпетки

На відео потрапила розмова інспектора ДПП з водієм, якого полісмен зупинив вночі  на неосвітленій трасі. Відповідне відео опублікували у Харківському Telegram-каналі "Труха".

Інцидент трапився о пів на другу ночі з суботи на неділю. Очевидно, поліцейські проводили рейд "тверезий водій". Поблизу Люботина на нічній трасі без жодного освітлення екіпаж ДПП з бортовим номером "0229" зупинили водія, у якого гучно грала музика в автівці. Інспектор відмовився повідомити про причину зупинки і лише запитав: "Все нормально?" і почав світити водієві в очі. На його прохання не сліпити, інспектор пояснив, що хоче побачити очі і руки водія. Полісмен одразу перейшов на "ти", а на зауваження про необхідність дотримувати норм ввічливості заявив:

"А скільки тобі років? Тобі що, вже 70 років, аби я до тебе на "Ви" звертався? В армії був? В армії є устав, а у нас немає уставу, запам'ятай"
Водій декілька разів запитав інспектора про причину зупинки, і врешті через 5 хвилин той йому відповів, що причина - це відсутність освітлення номерів, на що водій слушно зауважив, що номери позаду машини інспектор не міг побачити, коли зупиняв його.

"Як ви могли побачити, що у мене не горить освітлення заднього номеру, коли я їхав?", - запитав керманич.

"Мовчки, отак, я мовчки побачив", - відказав інспектор.

Водій декілька разів попрохав інспектора представитися, але той відмовлявся:

"Ти хто такий взагалі, ти звідки?", - а потім заявив: "Інопланетянин я. Не знав?"

Потім інспектор заявив, що водій має вийти та пересвідчитися, що освітлення заднього номеру дійсно не горить, а коли той виконав вимогу і повернувся назад в машину, почав звинувачувати його у тому, що він не пристібнутий паском безпеки, і так і керує транспортним засобом.

"Ти в собі взагалі, чи ні? Що у тебе не виходить по життю? Ти чого не пристібнутий? Хто тебе просив виходити з машини? Ти шо, бухой? Я чорний або сильно білий? Тобі як треба, аби я був негром, чи ким? Ти в собі? Ти нормальна людина? Ти головою не вдарявся сьогодні? Ти не нормально зі мною спілкуєшся. Кого ти гнеш? Де твої "бліни"? Ти що, дурачок? Ти красавчик, я в тебе, навіть, закохався", - заявив інспектор.

На прохання показати документи, інспектор запропонував переглянути його шкарпетки:

"Мене Андрій звати, Іванович! Будеш мої шкарпетки дивитися? Можу тобі лише їх показати, більше нічого. Хочеш їх поглянути? Вони у мене діряві та брудні, будеш нюхати?"

Також інспектор повідомив водію, що наявність світла для зупинки на трасі є необов'язковою умовою, і що ніде не прописано, що Патрульна поліція має дбати про безпеку дорожнього руху.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що у Подвірках на Харківщині мерседес на великій швидкості насмерть збив 12-тирічну дівчинку.



Джерело: https://t.me/truexanews

Дмитро

2 квітня 2021, 09:36

Це не співробітник Департаменту патрульної поліції Це співробітник Люботинського ВП, Люботин не входить до території обслуговування патрульної поліції Харківської області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися