Харківські рятувальники ремонтуватимуть житлові будинки у Донецькій області, зруйновані війною

Вони працюватимуть поряд лінії зіткнення та відновлюватимуть будинки та інфраструктуру

Працівники харківського управління ДСНС України у Харківській області допомагатимуть відновлювати постраждалі під час війни на Сході будинки місцевих жителі. Про це розповіли у прес-службі установи.

Рятувальників у складі 20 осіб відправляють у відрядження у Донецьку область, де окрім робіт з відновлення житлових будинків, вони ремонтуватимуть також інфраструктуру міст і населених пунктів.

Також на Донеччину для відновлювальних робіт прибудуть і їхні колеги з інших областей України.

"Постійний страх за власне життя та життя рідних, невпинне очікування чергових обстрілів, неможливість вплинути на ситуацію – мешканцям прифронтових населених пунктів на Донеччині годі й заздрити. Вони живуть у надскладних умовах, щодня долаючи страх та борючись зі стресом. До цього додаються ще й матеріальні проблеми – численні вибухи пошкодили чи не кожний будинок у прифронтовій зоні. Більшість власників житлових будівель не мають можливості самостійно здійснити ремонт. На допомогу їм прийшли рятувальники ДСНС", - йдеться у повідомленні Служби з надзвичайних ситуацій.

У прес-службі також повідомили, що надзвичайники працюватимуть у надскладних умовах, з ризиком для свого життя, оскільки усі населені пункти розташовані у безпосередній близькості до лінії розмежування.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, як на харківському вокзалі фейкові поліцейські вимагали гроші від пасажирів з тимчасово окупованих територій і загрожували їм ув'язненням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися