У Харківській області відкрили полювання на нелегальні АЗС та нафтопереробні заводи

Нафтова асоціація виявила 24 нелегальні нафтопереробні заводи та вимагає перевірити усі АЗС

На Харківщині розпочато велику перевірку усіх АЗС та НПЗ, яка проводиться під контролем Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова. Про це повідомили у прес-службі Харківської обласної держадміністрації.

На селекторній нараді Міністр розповів, що наразі на території України перевірено 13% АЗС, але за даними нафтової асоціації по всій Україні проводять свою діяльність мінімум 24 нелегальних нафтопереробних заводів.

"Ми маємо перевірити всі наявні АЗС. Наше завдання - сконцентрувати увагу на припиненні діяльності нелегальних підприємств", - закликав міністр.

За словами директору Депертаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Харківської ОДА Олексія Максимова, усі підприємства, які були подані у переліку "потенційно нелегальних" нафтовою асоціацією, були перевірені.

"Було здійснено перевірку цих НПЗ органами служби з надзвичайних ситуацій, а також Національної поліції - залучалися відповідні фахівці. За цими суб’єктами є окремі порушення. Без ліцензії працювало одне таке підприємство - відносно нього відкрито кримінальне впровадження й зараз реалізуються слідчі дії", - розповів Максимов.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що під Харковом "накрили" незаконне виробництво паливно-мастильних матеріалів. У нелегальних підприємців не було дозвільних документів на таке виробництво.



Женя

3 квітня 2021, 08:13

Обнаружили 24 незаконных НПЗ. Адреса почему не называете?

Саня

2 квітня 2021, 19:52

Я вас прошу хоть эту туфту хватит рассказывать, в Мерефе подпольный завод уже свою жд ветку построил , и работает больше 7 лет без проблем а как только закрывают через час открывают.

Жора

2 квітня 2021, 06:29

Депутаты в доле.Полиция в доле.СБУ в доле.Хотя за нелегальные заправки надо минимум стрелять а ГСМ конфисковать для ВСУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися