Масляна від Терехова: Від COVID-19 помирають люди, які були на масовому гулянні

Харківська область встановила новий рекорд за кількістю смертей від коронавірусу

В Харкові від коронавірусу померли двоє людей, які відвідували 14 березня народні гуляння на Масляну, організовані в.о мера Ігорем Тереховим. Про це написав на своїй сторінці в Фейсбук журналіст Дмитро Коган.

"Померла знайома, у якої кілька днів тому помер чоловік. COVID-19. Обидва були на масниці Терехова. Звичайно, юридично секретар міськради за це все відповідальності не несе. Але морально, чисто по-людськи, має ж щось тенькнути у нього в душі. Хоча б перед самою собою повинна ж людина бути чесною та розуміти, що такі заходи - загроза життю людей, навіть якщо участь в них їхня особиста відповідальність. До того ж постійні фоточки де всі без масок, теж не викликає у людей серйозного ставлення до ситуації", - написав журналіст та "привітав" усіх з новим рекордом по смертності.

Нагадаємо, як відомо, народні гуляння на Масляну 14 березня були організовані в.о. мера Харкова Ігорем Тереховим. У мережі багато фото з заходу, де чітко видно, що запобіжні заходи не були дотримані. Сам тимчасовий мер Харкова був присутній на заході без маски та не дотримався дистанції. Пізніше заступник Терехова Світлана Горбунова-Рубан заявила, що на Масницю Терехов нібито "хотів втішити харків'ян".




Хряковчанин

18 травня 2021, 14:11

Кто бы его утешил. Хорошей дубиной по загривку.

Без обид

5 квітня 2021, 13:48

Нормальные туда не ходили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися