Блок-пости, автозаки, броньовики та собаки - на Харківщині озброєні бійці СБУ лякають людей

У різні райони області, ближче до кордону, стягнуто військову броньовану техніку та бійців

У Харківській області розпочалися масштабні навчання СБУ з відпрацювання антитерористичних дій. Перший день навчань стартував у Руській Лозовій, відповідне відео розмістили у "Суспільному".

Військові розгорнули повномасштабну операцію. У селі озброєні бійці розпочали патрулювання вулицями, запустили квадрокоптери для огляду територій з неба. Селом їздить броньований автозак з командою захоплення. Окремі загони СБУ влаштували засідки у чагарниках та просіках.

Згідно з офіційним повідомленням, яке напередодні початку навчань оприлюднювала пресслужба СБУ, бійці озброєні бойовою вогнепальною зброєю, оскільки навчання проходять у максимально близьких до реальних умовах.

На трасі, що проходить вздовж села, військовослужбовці спецслужби встановили блокпости з броньованими джипами та спеціалістами зі службовими собаками. Проїхати повз них неможливо, водіїв за сприяння поліції доглядають на порядок у документах, доглядають вантажівки.

Більшість автівок обшукують службові собаки на наявність наркотиків та зброї.

Також на навчання привезли човен, швидку допомогу та оперативні автомобілі.

У пресслужбі попередили, що тренування проходитимуть у різних районах області, особлива увага буде приділена прикордонним районам.

Харків'яни повідомляють, що сьогодні на другий день навчань, блокпости почали переміщуватися ближче до Харкова, один з них розмістили на виїзді з міста у напрямку Циркунів.

Нагадаємо, "Коментарі" повідомляли, що антитерористичні навчання триватимуть в області до кінця травня, а СБУ звернулася до місцевих жителів з розумінням поставитися до необхідності їхнього проведення, а також до можливих обмежень, які можуть бути ними викликані.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися