На Харківщині кіт два тижні просидів у колодязі (ФОТО)

Дівчинка забрала до себе кошеня, яке два тижні просиділо у колодязі

У Харківській області нарешті дістали кота із 18-метрового колодязя. Малюк просидів там два тижні. Про це повідомили на Facebook-сторінці "Порятунок тварин Харків".

Зазначається, що все відбувалося в селищі Мале Веселе. Місцеві діти подзвонили на гарячу лінію порятунку тварин за телефоном, який знайшли в інтернеті. Вони розповіли, що кіт вже кілька ній жалібно нявкає з колодязя, а дістати його ніхто не може.

Попри те, що колодязь знаходиться на загальній вулиці і місцеві жителі їм не користуються, вода там є. Коли рятувальники просвітили дно колодязя, кота вони не побачили. Довелося спускати рятувальника на альпіністському спорядженні.

"Кота як і раніше не було видно, але звук доносився ніби з зовнішньої сторони бетонних кілець. Так і виявилося! Нижні бетонні кільця мають між собою простір у 4-5 см, звідти і заблищали очі кота!", - розповіли в організації з порятунку тварин.

На жаль, рукою дістати тварину було не можливо, тому рятувальнику довелося брати з собою на дно колодязя кувалду. На такій глибині потрібна була опора, тому люди спустили драбину.

Через деякий час кошеня вдалося дістати. Воно було дуже худеньке і мокре. Схоже, що місця в щілині, де воно сховалося, було мало і тваринка перебувала поруч із джерелом води. Місцева дівчинка вирішила забрати малюка до себе додому.

lr_rBhqiwKlK6kW4I5qsKgZ54.jpg

Раніше ми повідомляли, що підлітки з Харківського району 11 квітня вирушили на прогулянку в ліс. Там 14-річний хлопець впав у глибокий яр і зламав ногу. Він не міг вибратися самостійно, тому довелося викликати бригаду швидкої медичної допомоги та рятувальників.




Миха

19 квітня 2021, 14:40

Лика сука, за базаром следи и думай лучше о своей заднице а не о каких то котах!!!

Лидия

19 квітня 2021, 14:17

Доброе дело- живую душу спасли от голодной смерти, детям и спасателям- респект.

Лика

19 квітня 2021, 14:03

Сам ты долбаеб вот таких уродов надо в колодцы и навсегда чтоб не портили жизнь другим

Светлана

19 квітня 2021, 13:41

Миха , Жизнь бумеранг

Миха

19 квітня 2021, 13:29

Кому на хуй нужен этот кот - вы бы ещё про тараканов написали! - Далбоебы!!!

Ольга

19 квітня 2021, 11:13

Молодцы ребята и спасатели!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися