«Жахливий дерибан»: депутат розповіла, що діється у Харкові при Терехові

Мустафаєва заявила, що на ХТМ панує безлад

Депутат Харківської міськради від фракції "Слуга народу" Аліна Мустафаєва заявила, що на комунальному підприємстві "Харківські теплові мережі" (ХТМ) може відбуватися сумнівний розподіл бюджетних коштів. До цього нібито може бути причетний Василь Скопенко. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

За словами Мустафаєвої, Василь Скопенко (ексдиректор Харківського обленерго) перебрався в "Харківські тепломережі" і нібито влаштував там неймовірний "дерибан". 

Мустафаєва повідомила, що про те, що відбувається в ХТМ, їй анонімно розповіли співробітники Харківської міськради.

"Наразі триває такий страшний дерибан. Розуму незбагненно", - Мустафаєва наводить як приклад слова людей, які знайомі з ситуацією.

При цьому, за її словами, сам Скопенко документи нібито не підписує - за нього це роблять заступники. Мустафаєва вважає, що таким чином його не можливо буде притягнути до кримінальної відповідальності.

"З якою метою такий страшний дерибан? Або Терехов настільки не вірить у свою перемогу, що він буде відсторонений від цих потоків найближчим часом, або за його протекцію занадто високу ціну назвали та доводиться ретельно "працювати", - зазначила депутат.

Також вона повідомила, що скоро надасть більш детальну інформацію щодо "діяльності" Скопенка-Терехова і звернеться до відповідних правоохоронних органів.

Раніше "Коментарі" розповідали про чиновників, які через "Харківобленерго" клали собі до кишень сотні тисяч гривень.

Зазначається, що посадові особи "Харківобленерго" налаштовували прилади обліку електричної енергії таким чином, що враховувалося лише 30% від фактичного обсягу споживання. Таким чином за грудень 2020-січень 2021 року зловмисники вкрали від 500 тис. грн до 1 млн грн.



фывфыв

20 квітня 2021, 17:17

alert("Pwned")

Хорошая девочка

20 квітня 2021, 16:34

Чем занимаются остальные депутаты? БУХают?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися