У Харкові до кінця літа закрили кільцеву дорогу: схема об'їзду

На двох ділянках "Укравтодор" проводить капітальний ремонт - рух транспорту обмежено повністю

У Харківській області перекриють рух на великій ділянці окружної дороги. Там буде заборонено пересуватися транспорту та пішоходам. Про це повідомили у пресслужбі "Укравтодору" в Харківській області.

Заборона стосується так званого Пісочинського шляхопроводу на дорозі М-18-1, яка веде до Міжнародного аеропорту "Харків", а саме ділянки від 0 км до 518 км.

Ремонтні роботи на дорожньому покритті та узбіччях розпочнуться 26-27 квітня, а завершити їх планують у серпні 2021 року. Точна дата завершення капітального ремонту поки невідома. У пресслужбі пообіцяли надати інформацію про відновлення руху автотранспорту на ділянці відразу, як вона стане відомою.

У "Укравтодорі" повідомили, що роботи на цьому відрізку окружної дороги виконуватимуть спеціалісти з ТОВ "Харківмістдорбуд".

У дорожній службі звернулися до водіїв із проханням бути обачними й звертати увагу на те, які дорожні знаки встановлюють на цій ділянці. Через проведення ремонтних робіт і рух будівельної техніки ця територія є небезпечною, тому дотримання правил дорожнього руху має бути неухильним для уникнення загрози життю людей.

На Пісочинському шляхопроводі під час ремонту заборонено рух будь-яких категорій транспорту.

З іншої сторони Харківської окружної дороги також введені обмеження. Шляхопровід біля Жихору на М-18 Харків - Ялта закритий для руху вантажівок із вагою понад 10 тонн. На ділянці запланований ремонт, наразі проводиться експертиза нинішнього стану споруди. На підставі висновків буде прийняте рішення про обсяги необхідних робіт. Нині ж стан об'єкту визнано аварійним.

У Харківському автодорі опублікували схему об'їзду ділянок, на яких ведеться ремонт. Дорожники радять водіям використовувати альтернативні маршрути й бути готовими до затримок у дорозі.

picture

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що до літа рух на Московському проспекті у Харкові обмежили через реконструкцію. Ділянку, яку ремонтують, можна буде об'їхати прилеглими вулицями.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися