У Харкові до травня перекриють дорогу біля Московського проспекту

Увечері в Харкові перекриють Московський проспект

У Харкові з 08.00 години 23 квітня до 17.00 годин 07 травня 2021 року заборонять рух транспортних засобів по пров. Корсиківському. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури.

Відзначається, що там КП "Харківські теплові мережі" ремонтують магістральний трубопровід. Рух транспорту заборонили по пров. Корсиківському в районі перехрестя Віленського. Об'їзд закритої ділянки організують по прилеглих вулицях: пров. Електромеханічний, пров. Бетховена та іншим прилеглим вулицям.

Також в Департаменті повідомили, що по пр. Московському, в районі перехрестя з вул. Спартака заборонять рух транспорту з 19:00 22 квітня до 8:00 23 квітня. Перекриття пов'язане з прокладкою зливової каналізації до житлового будинку №97. Об'їзд закритої ділянки організували по прилеглих вулицях: вул. Спартака, вул. Рижовський, вул. Юр'ївської, пров. Рижовський.

У зв'язку з цим автобусний маршрут №249 здійснюватиме об'їзд зазначеної ділянки наступним чином:

• при русі в бік пл. Конституції: – пр. Московський – вул. Спартака – вул. Рижівська – пров. Рижівський – вул. Примеровська – пл. Фейєрбаха – пров. Фейєрбаха – Харківська набережна – пр. Московський та далі за маршрутом;

* при русі в бік пл. Захисників України: – пл. Конституції – пров. Плетнівський – вул. Кооперативна – пр. Подільський – Гімназійна набережна – вул. Руставелі – пл. Героїв Небесної Сотні – пр. Московський та далі за маршрутом.

Нагадаємо, в Харківській області ремонтують міст на 12 км дороги М-20 Харків - Щербаківка поблизу Фельдман-екопарку. Ця траса веде на Білгород. Роботи киплять по одній половині дороги.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися