У Харкові на Кільцевій дорозі частково перекриють рух (СХЕМА ОБ'ЇЗДУ)

Поблизу Жихор заборонили рух автомобілів, які важать понад 10 тонн

На Кільцевій дорозі у Харкові повністю заборонять рух через Пісочинський шляхопровід пішоходам і водіям. Про це повідомили ProfiDom.com.ua, посилаючись на власне джерело. У виданні також надали схему об'їзду, яка наведена нижче. 

bjXcTWCE85jv3IpI3aJk05q9V.jpg

Зазначається, що 26-27 квітня підрядна організація ТОВ "Харківмістдорбуд" починає капітальний ремонт шляхопроводу на дорозі М-18-1 "Під'їзд до Міжнародного аеропорту "Харків" км 0 518. Через ремонт усьому транспорту заборонили проїзд. 

Водіїв попросили пильно стежити за новими дорожніми знаками, на вказаній ділянці особливо уважно слід дотримуватися Правил дорожнього руху.

Крім цього, на шляхопроводі біля Жихор на дорозі М-18 "Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта" км 11+180 заборонили рух транспорту вагою понад 10 тонн. Нині на ділянці оглядають споруди та оцінюють їхній експлуатаційний стан. Після перевірки планують провести аварійні роботи.

Нагадаємо, у Харкові тролейбуси № 7 і 46 не курсуватимуть 26, 29 та 30 квітня з 09:30 до 16:00. Зазначається, що КП "Шляхрембуд" буде асфальтувати дорогу, через це забороняється рух тролейбусів по просп. Московському та бульвару Грицевця на ділянці від вул. Плитковій до ЖК "М/р" Горизонт" із тимчасовим припиненням роботи тролейбусу № 46.

Також 27 і 28 квітня з 09:30 до 16:00 забороняється рух тролейбусів по просп. Московському та бульвару Грицевця на ділянці від вул. Плитковій до ЖК "М/р" Горизонт" та по вул. Плитковій і Шарикової на ділянці від просп. Московського в РК "Східне" з тимчасовим припиненням роботи тролейбусів № 7, 46.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися