Харківський мільйонер «простьобав» росіян: Росія відновила список недружніх країн

На телеканалі «Росія 1» опублікували список недружніх країн

На російському телеканалі "Росія 1" опублікували список недружніх країн, посилаючись на так званий "ПУЛ№3".

Харківський мільйонер і колишній конкурент Кернеса на виборах Юрій Сапронов іронічно висловився про це. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

T4EMnBm0SpuNFnMxuWAcrOdaU.jpg

У список недружніх країн входять США Великобританія, Канада, Литва, Латвія, Естонія, Польща, Чехія, Австралія та звичайно ж Україна. За словами самого телеграм-каналу "Пул №3", цей список на офіційному рівні існує вже давно. 

"Хто хоче з ним ознайомитися - відкрийте будь-яке привітання Путіна іноземним лідерам з Новим роком, яке кожного 31 грудня публікуються на сайті Кремля і яке тільки іноді злегка змінюють. Подивіться, де Путін привітав особисто лідера, побажавши йому удачі та щастя, а де - народ цієї країни", - написав" Пул № 3 ".

Юрій Сапронов у себе в Facebook саркастично назвав Росію імперією, "простьобав" недавній виступ Путіна (де президент РФ посилався на Кіплінга) та привів список дружніх країн РФ.

"Готується Указ Шерхана - нерухомість у цих країнах продати, рахунки у цих країнах закрити, дітей та сім'ї із цих країн повернути додому. За невиконання - в Сибір. Список дружніх країн: Білорусь, Венесуела, Іран, Північна Корея, Таджикистан. Сомалі (поки під питанням). Дружнім країнам - безплатно газ, Супутник V та Новачок", - написав Сапронов.

Раніше "Коментарі" розповіли, як Сапронов відреагував на розслідування Навального про палац Путіна в Геленджику. Він процитував слова класика "розумом Росію не зрозуміти". Його вразило, що фільм набрав понад 100 мільйонів переглядів. 




АСП

3 травня 2021, 09:20

Юра а Вову цвета зеленой плесени простебать слабо?

Велеслав

1 травня 2021, 20:18

Лишний раз убедился , что богатый не обязательно умный....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися