Бакіров відпочиває: Ректор фармацевтичного університету опублікувала свою декларацію

У Харкові ректор університету купила собі вже п'яту квартиру

У Харкові, 29 квітня, ректор Національного фармацевтичного університету Алла Котвіцька внесла зміни у свою декларацію. Про це повідомили на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Згідно з декларацією тепер Алла Котвіцька купила в Харкові квартиру за 1 925 000 гривень та її площа становить 92,6 квадратних метрів. Це вже п'ята квартира, яка оформлена на ректора. В її власності знаходяться чотири квартири 45, 80, 95 та 212 квадратних метрів. Крім цього в Алли є чотири гаражі, нежитлове приміщення площею 140 квадратних, 20 соток землі в Малій Данилівці, десять соток в Змієві та житловий будинок площею 372 квадратних метрів.

Всього за минулий рік Алла заробила в університеті майже 490 тисяч гривень, понад 2 мільйонів 262 тисяч від відсотків та майже 4 мільйони 366 тисяч гривень від продажу цінних паперів та корпоративних прав. На рахунках в банках у Котвіцької понад 20 мільйонів, а готівкою 21 тисяча євро та мільйон гривень.

Довідка. Алла Котвіцька - доктор фармацевтичних наук, професор, заслужений діяч науки та техніки України, перший проректор з науково-педагогічної роботи. У різні роки професійної діяльності вона працювала в складі робочих груп, затверджених МОЗ України. Котвіцька народилася в Харкові в 1972 році. У 1989 вона закінчила школу в Змієві зі срібною медаллю, а в 1995 - Українську фармацевтичну академію за спеціальністю "Фармація". У 2003 році майбутній ректор закінчила Харківський національний університет імені Каразіна за спеціальністю "Банківська справа".

Нагадаємо, в Харкові ректор університету імені Василя Каразіна Віль Бакіров перед звільненням подав свою декларацію в єдиному державному реєстрі. За рік ексректор заробив в університеті 195,2 тис. грн.



Джерело: https://nads.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися