Харківські перевізники підняли ціни на проїзд у автобусах, і це лише початок

У Харкові подорожчав проїзд на деяких автобусних рейсах

На приміських маршрутах Харкова почав дорожчати проїзд. Про це розповів директор фірми-перевізника "Укравтотранс плюс" Леонід Лосєв, передає Kharkiv Today.

Відзначається, що за маршрутами №1182 Харків - Новий Високий і №1164 Харків - Тернова проїзд подорожчав на 2 гривні та склав 17 і 20 гривень відповідно. За словами Лосєва, така цінова політика пов'язана з ростом цін на паливо і скороченням пасажиропотоку вдвічі за час карантину.

Крім цього в мерії нібито не платять гроші за пільговиків. Зараз Лосєв та його колеги дивляться, на яких ще маршрутах потрібно підняти ціни. Також чиновник зазначив, що інші перевізники взагалі ціну на проїзд підняли на 5 гривень.

Автобус №1182 курсує наступним чином:

Харків - термінал "Холодна гора";

Харків - СТО "Пісочин";

Харків - Магазин (Нова Баварія);

Дачі (Харківський район);

Перше міське кладовище (в'їзд);

Новий Високий - вулиця Суворова;

Новий Високий - вулиця Свердлова;

Новий Високий - школа.

А автобус №1164 так:

Харків;

Данилівка;

Бобрівка;

Циркуни:

підстанція;

Черкаські Тишки:

Руські Тишки:

Борщова:

Михайлівське:

Липці:

Веселе:

Тернова:

Новоселівка;

Комсомольська.

Нагадаємо, в Харківській міськраді вирішили перекрити Площу Свободи для автомобілів. Рішення було прийнято за результатами робочої наради, яка відбулася 5 травня в мерії. Основною метою облаштування Площі Свободи деревами - є озеленення центру міста. Але є й інша причина - вільний рух транспорту.

Зараз на центральній частині Площі обладнані паркувальні місця, але це не зупиняє "гонщиків", особливо вночі, нехтувати правилами дорожнього руху і на високій швидкості ганяти по величезній порожній території.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися