Частина Харківщини до червня залишилася без гарячої води: Дитсадки, житлові будинки та школи

У Харківській області ремонтують тепломагістралі

Жителі Харківського та Дергачівського районів до 7 червня залишилися без гарячої води. Про це повідомили в "Харківських тепломережах".

Відзначається, що воду відключили в смт Солоницівка (Дергачівський район) та смт Пісочин (Харківський район). Комунальники ремонтуватимуть тепломагістраль ТМ-73 та відгалуження від тепломагістралі ТМ-76. Всього воду відключать в 94 житлових будинках, двох дитячих закладах та одній школі. Ремонт зачіпає людей, які живуть по вул. Пушкіна, Сумському Шляху, вул. Енергетичній, вул. Кушнарьова, пров. Квартальному, вул. Макаренко, вул. Куряжській.

Також в "Харківських тепломережах" відзначили, що в Шевченківському районі до 14 червня ремонтуватимуть ділянку тепломагістралі ТМ-45. Гарячої води не буде по вул. О. Яроша, вул. Єсеніна та вул. Тобольської в 37 житлових будинках, дитячій установі та школі.

Крім цього в Немишлянському районі з 8 години ранку 5 травня до 20 години 6 травня відключили гарячу воду в трьох школах, лікарні, дитсадку та 29 житлових будинках по вул. Олімпійській, вул. Танкопія. Комунальники ремонтують тепломагістраль ТМ-98.

Нагадаємо, в Харкові, 6 травня, жителям шести районів до вечора відключили воду. Більшість людей залишиться без води до 22:00. У КП відзначили, що вони проводять планові ремонтно-відновлювальних робіт. Комунальники перепрошували за тимчасові незручності. Воду відключили жителям Шевченківського, Київського, Московського, Новобаварського, Слобідського та Холодногірського районів.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харківській міськраді вирішили перекрити Площу Свободи для автомобілів. Рішення було прийнято за результатами робочої наради, яка відбулася 5 травня в мерії.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися