У Харкові маленька дівчинка втекла від матері і няні: бігала по дорозі (ФОТО)

Харківські поліцейські натрапили на зниклу дитину

7 травня в Молодіжному парку Харкова (по вулиці Алчевських) працівники ювенальної превенції наткнулися на зниклу дівчинку. Про це розповіли на Фейсбук-сторінці Ювенальної превенції Харківської області.

Зазначається, що на дівчинку натрапили, коли вона бігла в бік дороги без дорослих. Поліцейські наздогнали дитину і відвели її в дитячий куточок приміщення Хруп # 1, а самі вирушили шукати батьків.

Виявилося, що дівчинка почекала, поки матір і няня відволічуться, і втекла від них. На жінок склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. З дівчинкою все добре.

KXI3QWYSvfMO5jAkbJNHDPUI_.jpg

У ювенальній превенції попросили батьків уважніше стежити за своїми дітьми, особливо під час прогулянок на свіжому повітрі. "Пам'ятайте, що залишати дитину без догляду небезпечно!" - нагадують вони.

Раніше ми повідомляли, що в Харкові 10 лютого знайшли тіло зниклого хлопчика Антона Логвинова. Його виявили на стику Павлового Поля і Олексіївки. За словами родичів підлітка, він ніколи не тікав з дому і дзвонив матері щогодини. Жінка почала хвилюватися, коли він із нею не зв'язався.

Останній раз смартфон показував його місцезнаходження поблизу церкви біля Інституту низьких температур. Його знайомі розповіли, що підлітку подобалося лазити по покинутих об'єктах.

Також відомо, що 2 лютого Антон показував своєму другові у месенджерах фото, на яких він був у якихось підвалах або "катакомбах". Можливо, знімки були зроблені в колекторах Саржиного яру.

У пошуках брав участь пошуково-рятувальний загін "Мілена" і волонтери з усього Харкова.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися