"Не хочу, щоб хтось далеко за межами Харкова вчив нас, як святкувати 9 травня" - Михайло Добкін (ВІДЕО)

У Харкові Михайло Добкін дав свій коментар щодо святкування 9 травня

Ексголова Харкова Михайло Добкін заявив, що хоче повернути в місто військовий парад. Подробиці він розповів журналістам біля Меморіалу Слави, де жителі зібралися на День перемоги, передає "RegioNews".

"Я хочу повернути ті традиції, які свого часу ми з Геннадієм Адольфовичем ввели у Харкові, коли вперше провели масштабні заходи з відзначення 9 травня в місті. З часом ми дійшли до того, що якщо в Києві військовий парад скасували, то хоча б силами харківського гарнізону його треба відновлювати. І у нас це вийшло", - розповів Добкін.

Він вважає, що немає нічого поганого, якщо українські військові віддадуть шану своїм предкам, пройшовши строєм харківським майданом під українськими прапорами.

Також політик заявив, що потрібно віддати данину поваги і прапору Перемоги.

"Не порушуючи закону, зробити все так, щоб у людей зникала туга і образа, відчуття несправедливості за те, що хтось далеко за межами Харкова намагається вчити нас, як нам відзначати 9 травня.

Сьогодні деякі люди намагаються переписати історію, поміняти місцями переможців і переможених у цій війні, привласнити чужі перемоги і досягнення. І, що найстрашніше, стерти у людей пам'ять про своїх предків, які, не шкодуючи живота свого, здобували перемогу, а потім - відбудовували зруйновану державу", - підсумував Михайло Добкін.


Нагадаємо, майже 6 тисяч харків'ян станом на 08:30 ранку зібралися біля Меморіалу Слави. О 09:00 вони поклали квіти до Вічного вогню та пам'ятника Батьківщині-матері.

Порядок на вулицях забезпечували працівники поліції і Національної гвардії. Була на заході і ветерани Другої світової війни.




Вася

12 травня 2021, 15:55

Мишу выберем бендерам на зло.

Петя

11 травня 2021, 19:54

Но существуют субъекты , одной федерации, которые пытаются подстроить история , как говорят, под себя! Приписав себе все заслуги, в победе над фашизмом и пытаются учить других , как жить и с кем вести дружбу! К тому же , их действия ничем не отличаются от фашизма 1941 года!

Дмитрий.

11 травня 2021, 09:05

Парад в Харькове нужно проводить и его проведут.В 2014 Харьков форпост перед московскими оккупантами,как только

Мариуполь

10 травня 2021, 11:24

Мойша , езжай на историческую родину . Мы тут без вас , зловонных евреев , разберёмся .

Алена

10 травня 2021, 10:42

Люблю Харьков и харьковчан, училась там. Там свой, особый порядок, там культурные и отзывчивые люди, там много этнических евреев, но они не такие, как в остальной части нашей державы, потому как имеют ум, честь и совесть, не лишены, конечно, своих о обвх этнических качеств и черт, но все в пределах понятий человечности, совестности и порядочности. Очень жаль, что город лишился так быстро своего мэра, но все же я рада за город, что он не гнушается своей истории, он ее чтит, пусть даже под тявканье и огульное харканье шакалов тупорылых, но историческая справедливость восторжествует и думаю, что Харькову не стыдно будет за своих жителей и свою историческую лепту в развитие нашей державы. Михаилу Марковичу - респект, здоровья и долгих лет жизни.

Юра

10 травня 2021, 05:35

Алкаш и Гарик!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися