У Чугуєві посвятили у поліцейські маленького хлопчика з невиліковною хворобою СМА (відео)

Заповітною мрією маленького Діми було стати справжнім поліцейським. Тепер її здійснили

У місті Чугуєві Харківської  області поліцейські здійснили мрію маленького хлопчика. Діма Ливада мав заповітну мрію - стати поліцейським.

Сьогодні він отримав значок і посвідчення офіцера Національної поліції України. Про це розповів у Facebook керівник чугуївської молодіжної організації Руслан Овчаренко.

"У маленького Діми Ливади страшний діагноз - спинальна м'язова атрофія, він зовсім не ходить. Діагноз прогресує і, на жаль, невиліковний", - каже Овчаренко.

Матір маленького Діми звернулася до небайдужих людей, і поліцейські відгукнулися.

Офіцери з Чугуївського відділу поліції на чолі з начальником Олегом Ткаченком приїхали до нього додому, посвятили в офіцери, вручили йому форму та справжнє посвідчення.

"Це посвідчення є документом про те, що ти є справжнім поліцейським із сьогоднішнього дня", - повідомили хлопчику офіцери.

Після цього Діма разом з поліціянтами вирушив на службовій машині із сиренами на патрулювання містом.

picture

"Емоції Діми просто не передати словами та фотографіями. Віримо, що вони зробили його щасливішим і його здоров'я покращиться", - пише Руслан Овчаренко.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що один із харківських малюків, який хворіє на таку ж хворобу, як і Діма, отримав щасливий квиток у майбутнє - йому зробили укол дороговартісною вакциною "Золгенсма", вартість якої сягає 2,5 мільйона доларів.

Раз на рік виробник розігрує 100 доз цього препарату для дітей зі всього світу. Одну з них і виграв маленький Єлисей.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися