Курсант з Харкова може отримати Королівський меч повітряних сил Великобританії: як заслужити нагороду

Український молодий військовий вже визнаний одним з кращих міжнародних військових студентів у Великобританії

Антон Лузгарь - курсант Харківського Національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба отримав видатну міжнародну премію в навчальному закладі Великобританії. Про це повідомило Британське консульство в Україні на своїй сторінці в Facebook.

Український курсант навчається в Коледжі Королівських Військово-Повітряних сил Кранвелл, і за результатами відбору, його назвали одним з кращих військових іноземних студентів в британських навчальних закладах.

Молодий військовий отримав, крім премії, почесний кубок і картину, на якій зображений сам коледж, де він вчиться. Курсант відзначився в навчальному закладі своїми лідерськими і офіцерськими якостями.

За словами його курсового офіцера, Антон повністю заслужив свої досягнення і може ними гідно пишатися. Крім моральних і військових якостей український курсант також демонструє відмінні результати в навчанні серед своїх колег на курсі.

Міжнародна премія, яку отримав Антон Лузгарь на початку травня, стала його першим кроком до отримання значимої нагороди для іноземних студентів у Великобританії - меч Королівських ВПС. Для цього він повинен кинути виклик іншим міжнародним студентам і стати кращим з кращих.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що харківська плавчиня заробила найпершу перемогу України в змаганнях з синхронного плавання. Вона стала чемпіонкою Європи по артистичному плавання в Будапешті. Березня Федина посіла перше місце в сольних виступах і отримала золоту медаль. Їй поступилися срібна фіналістка з Греції і бронзова - з Білорусі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися