У Харкові на місяць перекрили вулицю біля "Барабашово"

Харківську вулицю перекрили до 15 червня

У Харкові з 17 травня по 15 червня заборонили рух транспорту по вулиці Раєвської. Про це повідомили в диспетчерській службі 1562, посилаючись на Департамент інфраструктури.

Відзначається, що дорогу перекрили на ділянці від вул. Проспектній до будинку №14. На зазначеній території комунальники з АТ "Харківміськгаз" проводять ремонтно-відновлювальні роботи. Об'їхати закриту ділянку можна по Проспектній, Каринській, Щепкіна та іншим прилеглим вулицям.

Нагадаємо, в Харкові до 1 червня заборонила рух по проспекту Московському - на ділянці від гімназійного набережній до вулиці Богдана Хмельницького. Відзначається, що дану ділянку буде реконструювати дорожньо-будівельна компанія "Профіт". До 1 червня вказану ділянку автомобілісти зможуть об'їжджати по прилеглих вулицях.

Раніше "Коментарі" розповіли про ДТП в Печенігах. Зіткнулися автомобілі Daewoo Sens і Mitsubishi Pajero. Відзначається, що після удару Daewoo сильно погнуло і водія затисло всередині автомобіля. Чоловік самостійно вибратися не міг. З ним був хлопчик 2013 року народження, який зміг вибратися самостійно.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися