Харківська мерія без аукціону проводить дорогі роботи з облаштування міста

У Харкові автобуси змінять схему руху

У Харкові з 22 до 24 травня по Клочківському спуску заборонять рух транспорту. Це пов'язано з реконструкцією пішохідного моста. У Харківському антикорупційному центрі розповіли, що мерія почне ремонт до аукціону.

Справа ось у чому: КП "Херківзеленбуд" 18 травня на сайті державних закупівель "ProZorro" опублікувало тендер на реконструкцію пішохідного переходу по Клочківському спуску. Роботи повинні обійтися у 25,2 мільйона гривень. Сам аукціон запланували на 4 червня, а роботи, як писалося вище, пройдуть з 22 по 24 травня. За словами очевидців, на мосту взагалі вже йдуть роботи.

При цьому навіть на офіційному сайті міськради не приховують, що роботи почнуть мінімум на 10-12 днів раніше аукціону. "Кому взагалі потрібні в цьому місті тендерні процедури, коли все вирішується далеко не в "ProZorro"", - написали антикорупціонери.

У Департаменті інфраструктури відзначили, що у зв'язку з закриттям проїзду по Клочківській спуску, автобуси №97е, 270е, 278е, 303Е курсуватимуть наступним чином:

• №№ 97е, 270е: Новоіванівський міст - вул. Клочківська - вул. Космічна - вул. Ромена Роллана - вул. Культури - просп. Науки - площа Свободи - ст. м. "Держпром";

• №278е: вул. Клочківська - вул. Космічна - вул. Ромена Роллана - просп. Незалежності та далі за маршрутом;

• № 303Е: вул. Клочківська - вул. Космічна - вул. Ромена Роллана - вул. Культури - просп. Науки - ст. м. "Наукова".

Нагадаємо, Харків'янам розповіли, коли відкриють зоопарк, і які там будуть нові тварини. Відкриття відреставрованого і повністю оновленого зоопарку заплановано до Дня міста, який традиційно відзначається 23 серпня і в найближчі до цієї дати вихідні.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися