Під Харковом будують новий міст: коли відкриття

Старий міст після ремонту планують закрити

На дорозі Харків-Київ-Довжанський біля села Гракове зводять новий шляхопровід. Про це інформує обласна державна адміністрація.

Як повідомляється, шляхопровід на дорозі М-03 був збудований у 1961 році. Нині він перебуває в аварійному стані.

У ХОДА зазначили, що новий шляхопровід будують паралельно нинішньому мосту, де поки що здійснюється рух транспорту. Адже після закінчення будівництва наявний міст вирішили закрити.

У планах – будівництво штучної споруди довжиною 97,96 погонних метрів, розрахованої під сучасні навантаження.

За словами директора підрядної організації Сергія Порожнюка, супермонтаж має відбутися протягом 25-26 травня, надалі робитимуть залізничне вікно. Конструкція нового шляхопроводу, додав він, буде готова до Дня незалежності, 24 серпня 2021 року.

Крім того, повідомили в Харківській ОДА, на шляху М-03 наразі ремонтують пішохідний міст у місті Чугуєві. Його загальна протяжність складає 65,5 метрів. За словами підрядників, роботи тривають із випередженням строків.

Зазначимо, що ремонти заплановані у межах Програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Нагадаємо, в Харкові нарешті почали будувати новий корпус онкологічного центру. На реалізацію проекту у 2021 році передбачено 190,6 млн гривень. Зараз це субвенція з державного бюджету, кошти Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", в Харкові з 22 до 24 травня по Клочківському спуску заборонять рух транспорту. Це пов'язано з реконструкцією пішохідного мосту.

У Харківському антикорупційному центрі розповіли, що мерія почне ремонт до аукціону. На офіційному сайті міськради не приховують, що роботи почнуть мінімум на 10-12 днів раніше за  його проведення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися