У Харкові припинить курсувати один із трамваїв

З 22 травня по 22 червня в Харкові буде призупинено рух трамвая №12. Таку інформацію Vgorode надали в міській диспетчерській службі.

Згідно з даними Департаменту інфраструктури, трамвай перестане курсувати у зв'язку з ремонтними роботами на пішохідному мості через спуск Клочківський, відповідно буде заборонено рух трамваїв ним. Також заборонено буде пересуватися трамваєм проспектом Незалежності, вулицями Трінклера, Маяковського і Мироносицькою, на ділянці між вулицями Маяковського та Весніна.

Нагадаємо, що на дорозі Харків-Київ-Довжанський біля села Гракове зводять новий міст. Про це інформує обласна державна адміністрація. Як повідомляється, шляхопровід на дорозі М-03 був побудований в 1961 році. Зараз він знаходиться в аварійному стані. У ХОДА відзначили, що новий шляхопровід будують паралельно нинішнього моста, де поки що здійснюється рух транспорту. Адже після закінчення будівництва наявний міст вирішили закрити.

Крім того, повідомили в Харківській ОДА, на шляху М-03 наразі ремонтують пішохідний міст у місті Чугуєві. Його загальна протяжність складає 65,5 метрів. За словами підрядників, роботи тривають із випередженням строків. Зазначимо, що ремонти заплановані у межах Програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

У матеріалі нашого інтернет-видання також можна прочитати, як городяни можуть мститися за неправильну парковку. В Харкові сталася курйозна і водночас сумна історія: місцеві жителі помстилися водієві, який неправильно припаркував свій автомобіль.






Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися