Прем'єр-міністр зробив важливу заяву про Харківський авіаційний завод

За словами глави Кабінету міністрів України, Дениса Шмигаля, фюзеляжі, що зберігаються на Харківському авіаційному заводі, можуть бути доопрацьовані і випущені в якості літаків. Таким припущенням прем'єр-міністр країни поділився під час "Часів запитань до уряду", пише Depo.Харьков.

"Щодо Харківського авіаційного заводу, ви знаєте, що є замовлення літаків Ан вперше за останні 15 років. Міністерство оборони замовило три літаки. Крім цього, Міністерство внутрішніх справ замовило і має намір замовити додатково літаки. Все це впливає безпосередньо на відновлення роботи ДП" Антонов ", а також на відновлення роботи Харківського авіаційного заводу", - заявив Денис Шмигаль.

Глава уряду також зазначив, що відвідував підприємство з робочим візитом:

"Ті готові фюзеляжі на Харківському авіаційному заводі, я був там особисто, абсолютно мають шанс бути доопрацьовані, випущені як літаки. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб це відбувалося. Підтверджую цю роботу", - резюмував прем'єр.

Раніше портал "Коментарі" писав, що харків'янам розповіли, коли відкриють зоопарк в місті. Харківський зоопарк - один з найбільш очікуваних в місті об'єктів, який зараз знаходиться на масштабній реконструкції. Про її хід та підготовку до відкриття розповіли в прес-службі Харківської міської ради. У повідомленні говориться, що програма реконструкції, яка зараз реалізується на об'єкті розрахована до 2022 року. Саме ж відкриття відреставрованого і повністю оновленого зоопарку заплановано до Дня міста, який традиційно відзначається 23 серпня і в найближчі до цієї дати вихідні.





Гость

22 травня 2021, 14:43

А авиастроителей найдёте? Они должны были десятилетиями ждать своей зарплаты, чтобы потом собрать 3 самолёта?

Александр

22 травня 2021, 08:28

Я, вот, не могу в толк взять. В украинской раде, что все умственно отсталые? Где же их набрали в таком количестве?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися