Харків'янка назвала марш вишиванок у місті "парадом бидла" (ВІДЕО 18+)

Навколо висловлювань мешканки Харкова розгорівся скандал. Дівчина заявила, що марш вишиванок, який відбувся вчора, 20 травня, в місті частково можна назвати "парадом бидла". Про це повідомляє видання OBOZREVATEL.

Повідомляється, що коментар у харків'янки взяв Євген Івашко, хлопець з татуюванням на лобі "Кернес живий". Дівчина підкреслила, що марш жителів міста у вишиванках "просто огидний":

"Я добре знаю історію цієї країни та знаю, що слоган "Слава Україні! Героям слава!"- це нацистський слоган. Тут зараз йдуть люди ... Вони заробляють, напевно, максимум тисяч шість. Замість того, щоб зараз піти працювати і якось відновлювати економіку нашої країни,  розвиватися, вони ходять і займаються х***ю ", - сказала вона.

Харків'янка стверджує, що такі ходи у неї викликають сміх:

"Замість того щоб читати книги, вони нібито відстоюють незрозуміло що ... Це неосвічені люди, яким нема чого робити, в більшості своїй", - додала мешканка.


Нагадаємо, що 20 травня в центрі Харкова відбувся парад вишиванок, в якому взяли участь тисячі місцевих жителів. Хода супроводжувалася виконанням українських народних пісень, а завершилося виконанням гімну на площі Свободи.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Харківській області виробник молочної продукції надихнувся хітом групи Gо-A "Шум" - учасника пісенного конкурсу "Євробачення" у 2021 від України. Відео з кавером на пісню з'явилося в Youtube. Прямо посеред поля кілька людей в спецодязі, а також "корова", виконують кавер-версію і танцюють на тлі сільськогосподарської техніки. Слова оригіналу автори переробили: заспівали про посіви кукурудзи та люцерни.





Наталия

22 травня 2021, 17:49

Мени соромно и сумно .що в моэмйуридному мисти мешкаэ така особа без чести сорому и любови до ридной ненькы Украины .Це нащадкы НКВДистив и комунистичной чумы .Геть з Украины .Це окупанты .Хають и зневажають культуру историю Украины - а хлиб м"ясо и молоко з украинськой земли едять .Квартыры мають освиту придбали и хають хають .Колы вже будэ закон щоб хоча штрафы платылы за поплюженя Украинского языка истории традиций .Геть з Украины до неуиытой зомбированой Московии .Набрыдлы вже ....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися