Будуть знову підривати елеватор: одну з вулиць в Харкові закриють для транспорту

Вулицю закриють 23 травня з 10:00 до 11:00

За даними Департаменту інфраструктури Харківської міської ради, в неділю, 23 травня, вулицею Євгена Котляра буде заборонено рух транспорту, пише Vgorode.

З 10:00 до 11:00 для транспорту закриють ділянку вулиці Євгена Котляра від вулиці Чоботарської до вулиці Велика Панасівська, а також виїзд транспортних засобів з вулиці Чоботарської на вулицю Євгена Котляра під час руху в сторону Полтавського Шляху.

Згідно з даними відомства, рух транспорту заборонять у зв'язку з подальшим демонтажем будівлі елеватора.

Об'їзд закритої ділянки буде організовано наступним чином: вул. Євгенія Котляра - вул. Чоботарська - вул. Велика Панасівська.

В цей же період призупиниться рух трамваїв вулицею Євгена Котляра на ділянці від вулиці Велика Панасівська до РК "Південний вокзал".

Нагадаємо, що з 22 травня по 22 червня в Харкові буде призупинено рух трамвая №12. Згідно з даними Департаменту інфраструктури, трамвай перестане курсувати через ремонт пішохідного моста через спуск Клочківський, відповідно буде заборонено рух трамваїв по ньому. Також заборонено буде пересуватися на трамваї по проспекту Незалежності, вулицях Трінклера, Маяковського і Мироносицькій, на ділянці між вулицями Маяковського та Весніна.

Раніше портал "Коментарі" також писав, що згідно з інформацією Харківводоканалу, у зв'язку з проведенням ремонтних робіт для мешканців житлових будинків шести районів міста припиниться водопостачання. Ремонт буде проводитися до 20:00 22 травня. Адреси, за якими буде припинено водопостачання, ви можете переглянути за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися