У Харкові збільшать кількість міського електротранспорту

Найближчим часом на маршруті почнуть ходити додаткові тролейбуси

У Харкові в селищі Комунар почнуть ходити додаткові тролейбуси. Говориться про маршрути №12 та №17. Про це розповів секретар харківської мерії Ігор Терехов, пише "Город Х".

Повідомляється, що жителі поскаржилися на занадто великі інтервали руху між тролейбусами. Вони доставляють громадянам багато незручностей. Також жителі Комунара мають претензії до автобусних перевезень.

За словами секретаря міськради, найближчим часом на маршруті почнуть ходити додаткові тролейбуси, а незабаром вирішиться проблема і з автобусними перевезеннями:

"У серпні ви побачите нові автобуси на міських комунальних маршрутах. Сьогодні цю сферу обслуговують приватні фірми. Ми зафіксуємо вартість проїзду, встановимо нормальні інтервали руху. До жовтня випустимо 150 імпортних автобусів, а всього плануємо замінити 500. Це буде зовсім інший рівень і підхід", - сказав Терехов.

Нагадаємо, що в Харківській міській раді розповіли про ремонт під'їздів в харківських багатоповерхівках. Зокрема, секретар мерії Ігор Терехов зазначив, що тепер ремонти в під'їздах будуть комплексними, і охоплюватимуть цілий ряд робіт, в тому числі й заміну вікон. У поточному 2021 році в першій столиці відремонтують понад тисячу під'їздів

Раніше портал "Коментарі" також розповідав, коли відкриють зоопарк в місті. За словами Ігоря Терехова, відкриття реконструйованого зоопарку буде приурочено до Дня міста 23 серпня. Терехов запевняє, що зоопарк є національним об'єктом, архіважливим для Харкова, який здатний підняти місто на найвищу планку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися