Харків’ян запросили на лекцію про коронавірус

Основна мета заходу – розповісти всю правду про коронавірус та знизити напругу, яка виникла в суспільстві

У п’ятницю, 6 березня, харків’ян запрошують на лекцію під назвою: "Все, що потрібно знати про коронавірус". Вхід – безкоштовний. Про це організатори заходу повідомляють в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Як повідомили "Коментарям. Харків" організатори лекції, основна мета заходу – знизити напругу в суспільстві та розповісти всю правду про китайський коронавірус і заходи, які зможуть знизити ризики зараження. Лекцію читатиме харківський лікар-педіатр. По закінченню всі бажаючі зможуть задати питання. 

Захід відбудеться у Першому Націоналістичному Хабі (Карбишева, 2 (на перехресті з Гімназійна набережна, 2). Початок о 18:30.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що виявляти китайський коронавірус тепер зможуть і в Харкові. В обласну інфекційну лікарню доставили діагностичні системи для визначення китайського  коронавируса (COVID-2019). Тест-системи розраховані на 100 досліджень. 

Також "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській області прикордонники вимірюють температуру всім бажаючим потрапити в Україну. У разі виявлення на кордоні людини з підвищеною температурою і початковими ознаками захворювання, її відразу ж направлять на додаткове обстеження. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися