На Харківщині затримали контрабандистів: подробиці (ВІДЕО)

Попри посилення охорони кордону з Росією, деякі представники криміналітету не втрачають надії заробити на контрабандних товарах

У Харківській області викрили групу контрабандистів, які планували налагодити канал незаконного переміщення товарів через українсько-російський кордон. Про це розповів офіцер прес-служби  Східного регіонального управління Держприкордонслужби України Микола Ферин.

Контрабандисти планували перевозити нелегальні товари позашляховиками без належно оформлених документів і з підробленими або знищеними номерами вузлів та агрегатів.

Спільна група прикордонників, працівників СБУ в Харківській області та Національної поліції провела обшуки в місцях зберігання автівок, які планували використовувати для контрабанди.

"Спільна міжвідомча група у складі військовослужбовців оперативно-розшукового підрозділу Харківського прикордонного загону, співробітників УСБУ в Харківській області та Національної поліції за силової підтримки військовослужбовців мобільного підрозділу ДПСУ "Дозор" під процесуальним керівництвом Дергачівської окружної прокуратури Харківської області провела обшуки в місцях зберігання транспортних засобів, які планувалися для використання у протиправній діяльності на державному кордоні. За результатами обшуків вилучено 14 позашляховиків "Форд", "Опель" та "УАЗ", — повідомив Микола Ферин.

За даними Нацполіції Харківської області, обшуки проводили на території сіл Липці та Циркуни.

Виявлені транспортні засоби мешканці Харківської області ввозили в Україну в обхід пропускних пунктів із Російської Федерації.

Раніше повідомлялося, що Харківська обласна прокуратура викрила канал контрабандного збуту сильнодіючих наркотиків.

Психотропи через територію Росії переправляли у дитячих візочках до окупованої Донеччини.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися