Пенсіонерка перетворила квартиру у смітник: разом із нею жили 16 котів (ФОТО)

У літньої харків'янки відібрали 16 котів

У Харкові 86-річна жінка жила в однокімнатній квартирі з 16 котами. Подробиці розповіли в КП "Центр поводження з тваринами".

До комунального підприємства звернулися сусіди літньої жінки. Вони розповіли про те, що жінка через вік не може доглядати за своїми котами. Люди не витримали нестерпного запаху із квартири.

Коли фахівці приїхали, то побачили, що квартира забита сміттям. Жінка погодилася віддати своїх котиків. Тепер вони житимуть у харківському міському притулку. У КП зазначили, що фахівці зроблять котам щеплення, вони отримають стерилізацію. Потім для них шукатимуть нових господарів.

Також "Центр поводження з тваринами" звернувся до КП "Жилкомсервіс", щоб пенсіонерці допомогли прибрати весь мотлох із квартири.

Нагадаємо у Харкові 23 травня близько 10:00 підірвали шестиповерховий будинок на вулиці Чоботарська, 80. Раніше споруду використовували для технічних потреб.

Попри те, що під час підриву вулиця Євгена Котляра була перекрита, очевидцям вдалося зафіксувати вибух.

Вежа елеватора - одна з найвідоміших покинутих будівель Харкова. Старовинну 60-метрову споруду підірвали 16 травня. Подивитися і зняти гучний вибух зібралося багато жителів Харкова і телебачення.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харківській області три історичні об'єкти пройшли відбір за програмою "Велика реставрація". Однак фінансувати їх у 2021 році держава не буде.

Усього Харківська область подавала для програми 11 об'єктів. Однак у постанові Кабінету міністрів вказали, що реставрувати будуть виключно будівлі державної форми власності.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися