У Харкові судитимуть автоблогера за приниження поліцейських (ФОТО)

Харківського блогера, який критикує поліцію, судитимуть

У Харкові на 35-річного блогера відкрили кримінальне провадження за хамство. Його хочуть притягнути до відповідальності по 1 ст. 345 ККУ "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронних органів". Про це написав начальник Головного управління Нацполіції України в Харківській області Андрій Рубель на своїй сторінці в facebook.

Відзначається, що 26 травня на проспекті Льва Ландау правоохоронці зупинили автомобіль нікого автоблогера Дениса Галагури. Чоловік, за даними Рубеля, почав матюкати та принижувати поліцейських. Рубель заявив, що не потерпить такого ставлення до своїх співробітників і доведе справу до суду. Він уже отримав відповідь від Департаменту внутрішньої безпеки НПУ і Харківської обласної прокуратури.

Варто зазначити, що у підозрюваного є свій YouTube-канал "Mister ХАМ". Весь його контент побудований на критиці правоохоронної системи та поліціянтів. Свій блог він веде вже понад двох років. Детальніше з його контентом можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, колишній Міністр Стратегічних галузей промисловості Віталій Немилостивий написав заяву про звільнення за власним бажанням. Відзначається, що чиновник звільнився після того, як стало відомо, що він п'яний їздив по місту. Коли його зупинили він почав демонструвати свій статус, мовляв, це дає йому право на таку поведінку.

Справедливості заради треба сказати, що Віталій, який проявив хамство та агресію стосовно поліціянтів, урешті все-таки розкаявся і визнав, що поводився неналежним чином, порушив Правила дорожнього руху.




Активист

27 травня 2021, 14:03

Менты раз пообещали довести за свое унижение и оскорбление дело до конца. Доведут. Орал на мусоров и пидорами обзывал. К утру думаю на камеру опустят и отправят в сизо на пару месяцев.

влад

27 травня 2021, 12:09

так его остановили за нарушение ПДД или это было намерено за отношение к полиции лапша на уши

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися