Харківська аферистка здружилася з професором і зробила з нього дійну машину для викачування грошей

Харківського професора розвели більш ніж на 5 мільйонів

У Харкові повідомили про підозру поліцейському і його матері. Чоловіка з жінкою підозрюють в шахрайстві. Подробиці розповіли в прокуратурі Харківської області.

За даними правоохоронців, ще у 2013 році мати старшого слідчого, який працює у слідчому управлінны ГУ Нацполіціі в Харківській області, робила операцію у професора Інституту медичної радіології в Харкові. Жінка здружилася з лікарем і у них зав'язалися теплі стосунки.

Через деякий час жінка познайомила лікаря зі своїм сином і розповіла йому, що вона нібито є акціонером в одному з банків країни. "Акціонерці" запропонувала чоловікові внести депозит від її імені та отримати хороші відсотки. Професор погодився і віддав їй 30 тисяч доларів.

Після цього лікаря звільнили з посади, а жінка скористалася цим і розповіла, що зможе допомогти йому повернути роботу. За збігом обставин лікаря дійсно поновити на посаді. Жінка ж із сином за таку, нібито допомогу, вимагали гроші у лікаря протягом трьох років (в період з 2015 до 2018 року). Дійшло до того, що коли аферистці потрібні були гроші, вона просто дзвонила професору і називала суму. Той же передавав зазначену суму через сина поліцейського.

Всього з 2015 по 2018 роки з лікаря здерли понад 5,5 млн гривень. У четвер, 27 травня, жінці з сином повідомили про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Раніше "Коментарі" розповіли про шахрая, які розвів 59-річну жінку на 200 тисяч гривень. Зловмисник зателефонував жінці та повідомив, що його сина затримали з наркотиками.



Андрей

29 травня 2021, 06:05

"содрали" наверное в кавычках...? потому как получается в метро с иеня тоже "сдирают" 8 грн.?

Николай

29 травня 2021, 00:25

А откуда у "проффесора" такие деньги ?

Иван

28 травня 2021, 12:06

в 2013 году мать старшего следователя следственного управления ГУ Нацполиции(кстати откуда в 13г нацполиция?). В этой истории все хороши: и медицина и мусора - всех за решетку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися