Битва за ректорське крісло Каразіна: Між претендентами виник конфлікт

Кагановська заявила, що Гірка намагається пропіаритися на дебатах

Декан юридичного факультету Тетяна Кагановська прийняла виклик на дебати від декана фізико-технічного факультету Ігор Гірка. Відповідне звернення жінка опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

"Взагалі, віддаю належне креативності та саркастичності Ігоря Олександровича. Розмістити пропозицію у соцмережах в п’ятницю пізно ввечері, після завершення робочого дня та вимагати реакції з ранку вихідного дня. Це така демонстрація поваги до колег та колективу? Чи може Ігор Олександрович забув мій номер мобільного після 15-річної співпраці на посадах деканів? Чи це бажання попіаритися додасть популярності шановному професору?", - Кагановська присоромила свого опонента.

При цьому Тетяна зазначила, що не в її правилах відмовлятися від інтелектуальної дуелі та вона приймає виклик: "Дебати так дебати!".

Нагадаємо, в Харкові пройшов перший тур виборів на пост нового ректора університету ім. Каразіна. До другого туру пройшли декан юридичного факультету Тетяна Кагановська і декан фізико-технічного факультету Ігор Гірка. Кагановська по голосах на першому місці. Ігорю Гіркі явно така ситуація не подобається, тому він запропонував провести дебати на своїй сторінці в Facebook.

Варто відзначити, що всього на пост ректора претендували чотири учасники. До другого туру з 991 голосом вийшла декан юридичного факультету Тетяна Кагановська і декан фізико-технічного факультету Ігор Гірка - з 710 голосами. Вилетіли в першому турі декан радіофізичного факультету Сергій Шульга (227 голосів) і декан фізичного факультету Руслан Вовк (153 голоси).

Раніше "Коментарі" розповіли, що ексректор університету Віль Савбанович Бакіров вирішив залишитися на посту глави Вченої ради ХНУ. Про це його попросив глава Наглядової ради університету, президент НАНУ Анатолій Глібович Загородній.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися