У Харкові СБУ зупиняла та обшукувала автомобілі на Олексіївці: Навіщо (ВІДЕО)

СБУ продовжує навчання в Харківській області

У Харкові 31 травня співробітники СБУ зупиняли автомобілі на Олексіївці та обшукували їх. Спочатку про це повідомили очевидці в соцмережах, а після цього офіційну відповідь дали в СБУ журналістам KHARKIV Today.

Виявилося, що перевірка автомобілів проводилася як частина навчань, які почалися ще в середині квітня. При цьому ці навчання тривають до середини червня, тому жителям Харківщини потрібно носити з собою документи та показувати їх співробітникам СБУ, якщо вони попросять.

Нагадаємо, СБУ почали проводити навчання в Харківській області ще 14 квітня. Участь взяли не тільки підрозділи СБУ, а й Нацгвардія, Нацполіція, прикордонники, Військова служба правопорядку, облпрокуратура та інші члени Координаційної групи Антитерористичного центру.

"Навчання проходитимуть в умовах максимально наближених до реальних, в тому числі з використанням бойової вогнепальної зброї, військової техніки та радіотехнічних засобів, - йдеться в повідомленні СБУ. - В рамках навчань передбачено проведення обмежувальних заходів на окремих територіях, можливість перевірки документів громадян, догляду автомобільного транспорту. Тому СБУ просить громадян мати при собі документи, що засвідчують особу ".

Відзначається, що СБУ просить вибачення за тимчасові незручності та просить харків'ян і гостей області з розумінням поставитися до необхідності проведення антитерористичних тренувань.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харківській області у 2018 році військовослужбовці убили свого товариша по службі. За даними слідства, три військових випивали та незабаром між ними виник конфлікт. Двоє з них вирішили вбити третього. Зловмисники завдали йому мінімум 15 ударів руками та ногами по голові й тілу. Через якийсь час один з чоловіків дістав шнурок, обмотав ним шию побитого товариша по службі та задушив.




123

31 травня 2021, 20:12

На каком основании !?! Необходимо обращался в Международный Суд !!!

Александр

31 травня 2021, 18:20

Повод евробляхерам 8500 выписывать,а не учения

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися