Як Харківські полісмени здійснюють дитячі мрії: ще один малюк потрапив до лав Нацполіції

Хлопчик отримав справжній жетон та вирушив на патрулювання містом на поліцейській машині

Поліція Харківської області провела урочистий захід на честь прийняття до своїх лав маленького хлопчика, який бореться з важкою хворобою, але мріє стати поліцейським. Відповідне відео Нацполіція Харківської області опублікувала у своєму каналі YouTube.

9-тирічного Ростислава Губіна приймали до лав Патрульної поліції під гімн та урочисте шикування особового складу. Очільниця патрульної поліції області Альона Стрижак особисто представила поліцейським їхнього нового колегу та вручила йому усі обов'язкові атрибути справжнього полісмена: значок, форму та головний убір.

Хлопчик склав присягу та познайомився зі своїми новими колегами, а після цього отримав у власність зменшену модель поліцейської машини. А потім на її великій копії - справжній патрульній машині вирушив на своє перше патрулювання Харковом.

"Губін Ростислав заступив на патруль. Усім гарної зміни! Як прийняли?", - доповів юний поліцейський у рацію.

У Ростислава було звичайне дитяче життя: школа, тренування по самбо. Аж поки його здоров'я раптово не погіршилося. У дитини виявили пухлину мозку - медулобластому. Хлопець з усіх сил бореться з недугою, і здійснює свої заповітні мрії.

У патрульній поліції кажуть, що тепер він у лавах величезного колективу, який стоїть на сторожі добра, і Ростислава у його боротьбі підтримуватимуть усі поліцейські країни.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що у Чугуєві до лав поліції також прийняли маленького помічника - Діму Ливаду. У хлопчика - страшна хвороба - спинальна м'язова атрофія, але його мрією завжди була робота у поліції. Чугуївський відділ поліції із задоволенням здійснив мрію малюка, вручив йому значок офіцера Нацполіції та вирушив з ним на патрулювання містом.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися