Чому та які святкові заходи до Дня захисту дітей скасували у Харкові (програма)

Серед скасованих заходів - вистави, музичні та театрально-ігрові постанови, дельфінарій, пікнік та ігри у різних районах міста

У Харкові місцева влада відмінила усі заходи, які мали відбутися в різних районах міста для дітей 1 та 2 червня. Причини пояснили у пресслужбі Харківської міськради.

Через негоду свята, що були заплановані раніше, у вівторок та середу не відбудуться. Було прийнято рішення перенести їх на невизначений термін. Остаточна дата поки не називається.

Згідно програми заходів на вівторок і наступні дні в абсолютно всіх районах міста мали відбутися святково-розважальні заходи для малюків та їхніх батьків, присвячені Міжнародному дню захисту дітей.

Так, 1 червня були заплановані святкування у 5 районах: Новобаварському, Основ'янському, Московському, Холодногірському та Шевченківському. Усі вони скасовані.

Також перенесені заходи, що мали відбутися завтра, 2 червня, у Немишлянському, Київському, Основ'янському районах Харкова. Під питанням - проведення святкувань і в четвер у Київському та Індустріальному районах.

Чи відбудуться заходи, заплановані на подальші дні, - невідомо. Втім синоптики передбачають, що холодна та дощова погода триматиметься в місті аж до п'ятниці,т4 травня.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що у Харкові та області в червні у першій половині місяця випаде понад 170% опадів від середньої норми.

Більшу частину місяця температура не підніматиметься вище +20 градусів тепла, але у деякі дні можливі потепління до +33 із позначкою "плюс".

Також синоптики пообіцяли, що у регіоні, як і на решті території України, не передбачається аномальної спеки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися