Поліцейські покарали харків'янку, яка знущалася над дитиною прямо посеред вулиці (ФОТО)

Жінка заявила, що била дитину у виховних цілях

У Харкові жінка вдарила свою маленьку дитину і почала її трусити прямо посеред вулиці. Про це повідомили у пресслужбі ГУ Нацполіціі Харківської області.

Інспектори приїхали в Київський район прямо додому до 31-річної матері півторарічної дитини. За словами жінки, вона била дитину у виховних цілях.

На неї склали протоколи про адміністративні правопорушення за вчинення домашнього насильства і невиконання батьківських обов'язків по вихованню дітей. Надалі адміністративні матеріали направлять на розгляд до Київського районного суду.

Нагадаємо, правоохоронці Харківської області 2 червня о 22:36 отримали повідомлення від жінки із села Гайдари, яка розповіла, що на її подругу напав колишній чоловік із ножем.

На місці події правоохоронці з'ясували, що п'яний 30-річний житель Змієва прийшов до своєї екс-дружини, щоб зустрітися з сином. Між ними виник конфлікт, і чоловік почав погрожувати жінці ножем. Таким чином зловмисник утримував обох у будинку.

Силовики почали вести переговори з чоловіком і домовилися, щоб той відпустив дитину. З хлопчиком все було добре. Переговори з приводу жінки велися до 01:55, в результаті її екс-чоловік теж відпустив.

Раніше "Коментарі" розповідали, що в Харкові провізори без рецепта продавали жителям наркотики. Силовики прийшли в ці заклади і вилучили медичних препаратів приблизно на 2 мільйони гривень.

Зазначається, що в березні 2021 року правоохоронці отримали інформацію про власника і провізорів аптечних закладів Харкова, які продають комбіновані і наркотичні лікарські засоби без рецепта.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися