У Харкові пообіцяли створити ще одну зону відпочинку

У мерії поки не назвали дату

У Харкові на проспекті Людвіга Свободи представники мерії пообіцяли створити сучасну зону відпочинку для дітей і дорослих. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

Зазначається, що харків'яни звернулися до чиновників і попросили відремонтувати ліфти, під'їзди, внутрішньоквартальні дороги, системи опалення, а також упорядкувати прибудинкову територію, демонтувати старі майданчики.

Представники Харківської міської ради доручили всі зазначені вище завдання голові Адміністрації Шевченківського району, профільним департаментам і комунальним підприємствам. При цьому пообіцяли всі роботи почати якомога швидше, але дату поки не назвали.

Нагадаємо, в Харкові на державному підприємстві "Конструкторське бюро машинобудування імені O.O. Морозова" працюють над створенням роботизованого шасі БТР-4Е "Буцефал".

Бюро опрацьовує концепцію разом із Центральним науково-дослідним інститутом озброєння і військової техніки ЗСУ.

При цьому вибрали саме шасі БТР-4Е, оскільки його автоматичну коробку передач можна легко автоматизувати для управління рухом, а дистанційно керований бойовий модуль "Парус" дозволяє спростити побудову системи дистанційного керування бронетранспортером.

Раніше "Коментарі" розповідали, що в Харківській області лікарі Військово-медичного клінічного центру Північного регіону почали використовувати американський портативний апарат штучної вентиляції легенів Newport HT70 Plus за понад 600 тисяч гривень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися