У Харківській області збільшили фінансування на дороги

На ремонт доріг, які ведуть до соціальних об'єктів у регіоні, виділили додаткове фінансування

У Харківській області збільшили фінансування на ремонт доріг, у пріоритеті — транспортні коридори до соціальних об'єктів. Про це розповів директор ДП "Дороги Харківщини" Ігор Турченко.

Харківська область отримала додаткове фінансування в розмірі 183 млн грн. Пріоритетними проєктами стануть дороги, які з'єднують об'єкти соціальної інфраструктури — приймальні відділення лікарень і амбулаторій, повідомив Турченко.

За його словами, проведення тендерів для вибору підрядників знаходиться на завершальному етапі. В рамках президентської програми "Велике будівництво" в Харківській області відремонтують 14 доріг місцевого значення. З них на чотирьох об'єктах роботи вже завершені — це траси "Дергачі — П'ятихатки", "Богодухів — Валки — Нова Водолага", а також "Зміїв — Таранівка" й "Нова Іванівка — Орілька".

"На восьми об'єктах, з огляду на погодні умови, ведеться активна робота. Це такі автомобільні дороги як "Харків — Липці — Борисівка", під'їзд до населеного пункту Березівка, під'їзд до населеного пункту Елітне, "Сковородинівка — Гуринівка — Ольшанське", "Вовчанськ — Землянки" й "Богодухів — Павлівка — Гути", — розповів директор ДП "Дороги Харківщини".

На цих об'єктах роботи виконані від 50% до 90%, додав Турченко.

Крім місцевих доріг, у регіоні в цьому році відремонтують чотири мости, два з них — через річку Лопань.

Раніше "Коментарі" розповідали, як жителі Харкова обговорювали затоплені вулиці міста під час проливного дощу.

Користувачі соцмереж надіслали відео того, як дорожні катки укладають асфальт під проливним дощем із таким коментарем: "Асфальт, якого ми заслуговуємо".



Ольга

10 червня 2021, 21:51

А что же по поводу Безлюдовки?!? Ждут пока люди начнут стрелять друг в друга или пока что-то случится!?! Каждое утро и вечер по целому часу испытаний техники, нервов, пока приедешь Безлюдовку. И всем наплевать! Очень хочется чтобы руководство области проехали в час пик по этой Безлюдовке!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися