Поліцейські з Харкова, які працюють на Донбасі, зробили щеплення від COVID-19 (ФОТО)

Для вакцинації поліцейських харківський главк направив у зону проведення операції Об’єднаних сил мобільну групу медиків

У Донецькій області 26 харківських поліцейських, які працюють у зоні проведення операції Об’єднаних сил (ООС) зробили щеплення проти коронавірусу. Про це повідомляє пресслужба поліції Харківської області.

Для вакцинації поліцейських начальник ГУНП в Харківській області Андрій Рубель направив на Донбас мобільну групу медиків відомчої поліклініки. Окрім цього, очільник харківського главку та його заступник Сергій Химич проінспектували умови проживання особового складу.

Андрій Рубель подякував правоохоронцям за службу: "Кожний із вас знаходиться в групі ризику, кожного дня ви спілкуєтеся з населенням і треба зробити все, щоб у країні врешті-решт з'явився колективний імунітет і ми всі разом подолали цю недугу".

Медики розповіли поліцейським про дію вакцини CoronaVac і поведінку в перші дні після вакцинації. Разом з особовим складом вакцинувалися й керівники регіональної поліції Харківщини Андрій Рубель і Сергій Химич.

Мобільні бригади медиків продовжують вакцинувати особовий склад територіальних підрозділів поліції. Сьогодні, 9 червня, отримали щеплення від коронавірусу 346 поліцейських Харківщини, повідомили у главку.

Нагадаємо, у Харківській області ситуація із захворюваністю на коронавірус цього тижня залишається сталою.

За останню добу виявили 87 нових випадків COVID-19 у мешканців регіону. 8 червня від нової коронавірусної інфекції та ускладнень, які вона викликає, у Харківській області померло 10 осіб. Загальна кількість смертей станом на 9 червня склала вже 3390 осіб. За весь період пандемії на COVID-19 захворіли 147 543 мешканців області, з них 139 423 — одужали.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися