Терехов витратить на бегемотів понад 150 мільйонів: Добкін обіцяє розплату восени

ХАЦ розповів у скільки мільйонів обійдуться Харкову бегемоти

У Харківському зоопарку будівництво будівлі для бегемотів подорожчало на 89 мільйонів. Тепер бегемоти обійдуться місту в 153 мільйони. Про це повідомили в Харківському антикорупційному центрі, посилаючись на систему державних закупівель ProZorro.

За даними ХАЦ, комунальна організація "Харківський зоологічний парк" оголосила тендер на будівництво будівлі для змісту бегемотів в зоні "Африканське сафарі" вартістю 89,33 млн грн. Аукціон має відбутися 29 червня.

"Це вже не перший тендер зоопарку з будівництва бегемотника. 20 березня 2020 року зоопарк уклав договір з ВАТ "Трест Житлобуд-1" з будівництва будівлі утримання бегемотів на 64,4 млн грн. Згідно з першим договором, крім загальнобудівельних робіт, повинні зробити водопровід і каналізацію, опалення, вентиляцію, пусконалагоджувальні роботи, Електромонтажні роботи, відкритий вольєр для бегемотів, благоустрій території", - повідомили в ХАЦ.

Михайло Добкін прокоментував дану ситуацію і сатирично здивувався, що у бегемотів надто вже нахабна впевненість бегемота у своєму ситому і безхмарному майбутньому. Політик заявив, що тваринам в Харкові живеться краще, ніж самим жителям.

"Хочу відразу попередити всіх цих любителів флори та фауни, дешевого піару і просто любителів - восени чекайте! Я з вас шкуру спущу. Весь зоопарк, всіх бегемотів з гіпопотамами містити будете за гроші, які стягнули з міського бюджету. А щодо шкур ваших власних сильно не переживайте. Це я вам сказав в хорошому сенсі цього слова. Головне чекайте. I'll be back! " - підсумував Добкін.

Нагадаємо, дострокові вибори харківського міського голови перенесли на 31 жовтня 2021 року. Політолог Кирило Молчанов, коментуючи результати соціологічного опитування, заявив, що причиною перенесення стала беззастережна симпатія харків'ян до колишнього мера міста Михайла Добкіна.




Анна

10 червня 2021, 07:31

Бегемоты хорошо,но прежде надо отремонтировать крыши в домах

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися