У Харкові багатьом жителям у серпні відключать гарячу воду (ВСІ АДРЕСА)

Харківські комунальники проводять планово-попереджувальні роботи

У Харкові жителі дев'яти районів залишилися без гарячої води. Комунальники проводять підготовчі до нового опалювального сезону роботи. На сайті КП "Харківські тепломережі" опублікували скоригований графік відключень.

За графіком видно, що жителям відключають воду вже з квітня. Більшості людей воду відключили до кінця червня або середини липня. При цьому багато харків'ян будуть без води взагалі до серпня, а деяким в серпні тільки відключать її та відновлять тільки у вересні. Повний графік відключень надано нижче. У КП відзначили, що відновлення водопостачання можуть змістити на 3-4 дні.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що КП "Харківські теплові мережі" перенесло відключення гарячої води на місяць раніше запланованої дати. У комунальному закладі впевнені, що це допоможе скоротити терміни обмеження водопостачання. Таке нововведення стосується трьох районів міста.

Причиною раптового перенесення, за словами КП "Харківські теплові мережі", стала позапланова зупинка ТЕЦ-5, яка є елементом технологічного процесу постачання гарячої води споживачів. В установі розповідають, що ТЕЦ не відноситься до "Харківських теплових мереж".

Комунальники вирішили провести ремонт раніше, щоб поєднати вимушене відключення гарячої води через несправність ТЕЦ з їх плановими роботами. В установі сподіваються, що це дозволить зменшити час відсутності водопостачання в будинках.

Варто зазначити, що про перенесення на місяць ремонтних робіт в комунальному закладі попередили в той же день, коли ці роботи вже почалися.




Джерело: https://www.hts.kharkov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися