У Харкові народилася ще одна трійня: друга за рік

Харків'янка народжувала дівчинку прямо в машині

У Харкові 13 червня народилася трійня - два хлопчики та одна дівчинка. До цього трійня народжувалася у нас тільки в лютому. Всього за 11, 12 і 13 червня в місті на світ з'явилося 77 дітей. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

У п'ятницю, 11 червня, народилося 36 діток: 20 хлопчиків і 16 дівчаток. У суботу, 12 червня, - 21 дитина: 8 хлопчиків і 13 дівчаток, а у неділю, 13 червня, - 20 дітей: 14 хлопчиків і 6 дівчаток.

У Харківському центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поділилися історією жінки і її маленької дочки. У Харкові 11 червня 23-річна мешканка Нововодолазького району викликала швидку, оскільки відчула, що її дитина вже готова побачити світ. Однак малятко настільки поспішало з'явитися, що пологи довелося приймати прямо в машині. На щастя, все вийшло і в місті з'явилася ще одна мешканка вагою 2800 г і зростом 50 см.

Нагадаємо, у колишньої голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної народився її перша дитина. Хлопчик побачив світ 5 червня, що особливо мило, оскільки його матір народилася 6 числа. Малюк важить 3,5 кг при зрості у 55 см.

Раніше "Коментарі" розповідали, що по одному випускнику з Харківської гімназії №46 імені М.В. Ломоносова та Харківського наукового ліцею-інтернату "Обдарованість" написали зовнішнє незалежне оцінювання з хімії на 200 балів.

За всі завдання на іспиті можна було набрати 74 бали. Щоб подолати пороговий бал, потрібно було отримати 14 балів. На жаль, 10,8% не впоралися з таким завданням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися