Зовнішня реклама в Харкові: Будуть позбавлятися насильно

Харківських підприємців попередили про можливі штрафи

У Харкові жителі все частіше і частіше відправляють скарги про рекламу на фасадах будівель в профільний департамент Міської ради. Про це повідомило видання "Харьковские известия".

Відзначається, що інспектори починають перші у 2021 році демонтажі рекламних конструкцій. Більш того на підприємців, які після звернення інспекторів, не позбулися зовнішньої реклами складуть протоколи про адміністративні правопорушення.

Санкція статті передбачає штраф від 850 до 1700 гривень. Якщо порушення не виправляються, справи передають до суду, щоб накласти вже істотні санкції.

ДОВІДКА. Для правильного розміщення зовнішньої реклами потрібно звернутися в ЦНАП міста та оформити відповідні документи. Отримання дозволу на зовнішню рекламу в Харкові є обов'язковим для конструкцій, які є рекламою. При цьому отримувати дозвіл на вивіску не потрібно. Якщо все не узаконити, то інспектори по закінченню терміну, зазначеного в попередженні, просто приїжджають і самі все знімають за гроші  підприємця.

Нагадаємо, на базі Харківського національного університету внутрішніх справ з 14 по 18 червня проходять навчання поліцейських патрульної поліції, спрямовані на отримання навичок протидії масовим заворушенням.

Під час тренувань також відбулись семінари-тренінги щодо застосування спеціальної тактики поліцейських підрозділів поліції особливого призначення за європейськими зразками забезпечення порядку і безпеки під час масових заходів. Патрульні використовували спеціальну техніку, транспортні засоби та спеціальні засоби захисту, імітуючи кризові ситуації, з якими можна зіткнутися під час масових заворушень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися