У Харкові кандидат на місце прокурора задекларував тільки біткоїнів на 10 мільйонів

Скандальний Чубенко задекларував свої статки

Кандидат у прокурори Харкова Дмитро Чубенко подав свою декларацію. Про це повідомили у пресслужбі Національного агентства з питань запобігання корупції, посилаючись на відповідний документ.

Чубенко задекларував готівкою 60,5 тисяч доларів, 32 тисячі євро. Крім цього, у кандидата є 12 біткоїнів, які за курсом на 21 червня коштують 10,7 мільйона гривень.

При цьому за рік Дмитро на своїй офіційній роботі в Харківській прокуратурі заробив 264 319 гривень, а його дружина - 64 284 гривні. У його дружини є Chevrolet Aveo 2008 року випуску, який обійшовся всього у 97 тисяч гривень.

Нагадаємо, навколо Чубенка ще у 2020 році розгорівся скандал. Журналіст Павло Федосенко опублікував на своїй сторінці в соцмережі фотографію посвідчення "депутата парламенту Селігеру 2014".

Федосенко звернув увагу на дату, коли було видано посвідчення учасника "Селігеру" - серпень 2014 року. Саме тоді відбувалися трагічні Іловайський котел та оборона Донецького аеропорту. На опублікованому фото зафіксовано посвідчення № 7, видане Дмитру Чубенку як "депутату парламенту Селігера 2014".

ZhUhacQermAQkipVWP7R2ns49.jpeg

Довідка. "Селігер" - Всеросійський молодіжний освітній форум, який проходив на озері Селігер у Тверській області (під Осташковом) за 370 км від Москви. Організовували захід молодіжний рух "Наші" і Федеральне агентство у справах молоді "Росмолодежь". Форум проіснував з 2005 по 2014 роки.

"Селігер" відомий своєю пропутінською позицією. Кілька разів учасники та організатори зборів "юних політиків" влаштовували антиукраїнські акції, на яких, наприклад, вивішували портрети Ющенка і Саакашвілі в нацистських кашкетах.




Eugen

21 червня 2021, 21:10

Достойное рыло! Главное - честное! С коррупцией борется день и ночь! Пока, правда, безрезультатно!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися