У Харкові на цілий день перекриють вулицю

У районі Московського проспекту буде заборонено рух транспорту

У Харкові 25 червня заборонять рух транспорту з 06:00 до 23:00 по вул. Броненосця "Потьомкіна" в районі перехрестя з пр. Московським. Про це повідомили у пресслужбі мерії.

Зазначається, що на вказаній ділянці асфальтуватимуть проїжджу частину. Об'їхати закриту ділянку можна по маршруту: пр. Московський - пл. Захисників України.

Крім того, 25 і 26 червня з 06:00 до 23:00 обмежать рух транспорту по пр. Московському на ділянці від вул. Академіка Павлова до вул. Польова при русі від центру міста в сторону вул. Мефодієвської, а також по пр. Московському від вул. Академіка Павлова до вул. Лесі Українки під час руху в бік центру.

Також 27 червня обмежать рух транспорту по пр. Московському на ділянці від вул. Броненосця "Потьомкіна" до вул. Академіка Павлова при русі від центру міста в сторону вул. Польова. Пропуск транспорту організують по вільній від виконання робіт смузі руху.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харкові зняли видовищне відео про броньовик українського виробництва КрАЗ Кугуар. В огляді зімітували атмосферу нападу і висадки десантного підрозділу. Відео з'явилося на YouTube-каналі "АвтоМалий".

На КрАЗ Кугуар, або КрАЗ Куга існує вже багато оглядів. Згідно з відгуками, творіння Toyota і Кременчуцького автомобільного заводу вже врятувало не одне життя.

Цей відеоогляд унікальний, оскільки його робить хлопчик Влад, який виглядає дуже неприродно на тлі броньованого автомобіля в гущі бойових дій, зімітованих під час зйомок.




Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися